Puur sap, puur smaak

Adopteer een boom

Adopteer een boom !

Waarom zou je dit doen ?

Met je adoptie steun je onze inspanningen om de biodiversiteit te bevorderen door het aanplanten van hoogstamfruitbomen met oude en nieuwe ziekteresistente appelrassen, de plaatsing van nestkastjes voor vogels, de zorg voor een gunstige ontwikkelingsomgeving voor insecten en de aanplant van hagen, heggen en struwelen.

Bovendien draag je je steentje bij aan de biologische teelt van gezond fruit en help je bewijzen dat in goed beheerde aanplantingen met extensieve teelt geen insecticiden en pesticiden nodig zijn om gezond en lekker fruit te telen. Ons motto is dan ook : werk samen met de natuur, niet ertegen.

Hoe werkt het ?

Het eerste jaar (dat altijd begint op de eerste lentedag, 21 maart) betaal je

20 euro per boom die je adopteert. Wil je aan de boompaal een nestkastje, dan komt er eenmalig 6 euro bij. Als je ook een naamplaatje aan de boom wil met daarop het appelras en je naam dan betaal je 5 euro extra.

Elk volgend jaar krijg je van ons een mail om je te herinneren aan je adoptie : als je de adoptie wil verderzetten betaal je jaarlijks 10 euro.

Wat krijg je hiervoor ?

Je krijgt een adoptiecertificaat met een plannetje waarop de boomgaard aangeduid is en de rij waarin je boom zich bevindt.

Je wordt opgenomen in onze mailinglist en wij houden je op de hoogte van nieuwe producten, activiteiten of nieuwtjes. Om de drie maanden krijg je onze nieuwsbrief met de situatie in de boomgaard.

Wij onderhouden uiteraard met kennis van zaken je boom en zorgen dat deze in optimale omstandigheden kan groeien en bloeien. Eens per jaar mag je je boom komen bezoeken met familie en vrienden. Wel willen we weten wanneer je komt zodat we de buren kunnen verwittigen dat er bezoek komt.

Elk jaar ontvang je een uitnodiging voor onze 'Picknick in den Boogerd'.

Bovendien krijg je elk jaar, naar keuze, een mandje lekkere appels of een bakje appelsap. Dat kan tijdens de picknick of als je dan verhinderd bent, kan je deze thuis afhalen.

Interesse ? Bel ons, mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ';document.getElementById('cloak29bebecfbe1929e6694f7a18bb4785da').innerHTML += ''+addy_text29bebecfbe1929e6694f7a18bb4785da+'<\/a>'; of spreek ons aan : we bezorgen je graag een inschrijvingsformulier !