Puur sap, puur smaak

Wij houden jullie graag op de hoogte van welke evenementen we bezoeken; op welke standen we ons appelsap en andere lekkere producten willen laten proeven enzoverder.

Hieronder geven we alvast mee waar en wanneer "Den Boogerd" ook op verplaatsing te bezoeken is. Verschillende plaatsen en evenementen om alle nieuwe smaken te leren kennen.

20/05/2017

MARTA ontbijt Hasselt - MARTA markt

Hasselt is een tijdelijke markt rijker! In de stationsbuurt kan je op vier zaterdagen – 20 mei, 17 juni, 23 september en 21 oktober- telkens vanaf 9 uur, de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om inkopen te doen, iets te eten en drinken en gezellig te blijven hangen. Absoluut een bezoekje waard!

lees meer.. 

20/05/2017

Openingsmarkt MARTA Hasselt - zaterdag 20 mei

De eerste boerenmarkt aan het station. De markt waar boeren, producenten en koks vanuit de streek samenkomen. De markt om inkopen te doen, iets te eten en te drinken en gezellig te blijven hangen. (Een Boerenontbijt, kookdemo, bar en diner)

lees meer.. 

20/05/2017

Begijnhof van Diest: Tour Mundi

•Je kan er duurzaam geproduceerde landbouwproducten kopen van onze lokale boeren: dagverse paprika’s, aardbeien…….
•Je vindt er informatie over diverse organisaties die actief zijn rond eerlijke handel
•Je kan er smullen van diverse Zuiderse en lokale gerechten en drankjes

lees meer.. 

14/05/2017

Begijnhoffeesten Diest

De Begijnhoffeesten luiden het toeristische seizoen in op zondag 14 mei 2017 waarbij het begijnhof het decor is voor de culinaire markt met heerlijke streekproducten. Verrassende animatie en activiteiten voor jong en oud. Niet te missen!!

Programma
Culinaire markt met lekkere hapjes, verrassend straattheater, streekproducten en culinaire demonstraties met Felix Alen
Kinderanimatie

Er kan ook een bezoek gebracht worden aan het bezoekerscentrum ‘Webbekoms Broek’ (van 14 tot 18 uur) en aan de Lindenmolen (van 12 tot 18 uur).

lees meer.. 

28/04/2017

  • 14.30u: rondleiding op het veld door Bernd en Jan
  • 15.00u: voorstelling van de "boomgaardpakketten" oftewel biofruit, in samenwerking met Den Boogerd uit Zelem.
  • doorlopend: kleine boerenmarkt op het erf 

     

    lees meer.. 

16/12/2015

* Op woensdag 16 december en zaterdag 19 december (start telkens om 14 uur) kunnen jullie cadeaupakketten met onze producten erin terugvinden op de kerstmarkt in Antwerpen. Centrum Kauwenberg verkoopt onze producten in leuke geschenkmandjes naast nog heel wat andere leuke producten.

Lees meer                  Lees meer                  Lees meer

11/12/2015

*Vrijdag 11 december: Kerstmarkt met lekker appelsap; creaties leerlingen het BuSO & live-muziek. 

Lees meer

19/12/2015

*Zaterdag 19 december: Lamspakketten - Deze zijn te bestellen voor zondag 13 december. Zie voor meer info & besteldocument onderstaande link. 

Inschrijvingslijst lamsvlees

19/12/2015

* Zaterdag 19 & zondag 20 december: de kerstmarkt van Lummen met hapjes en drankjes van enkele lokale handelaars. Kom zeker nog eens proeven bij onze stand. Muziek en animatie en zelfs de kerstman komt langs.

Lees meer

22/11/2015

* Week van de smaak - Op zondag 22 november kunnen jullie ons terugvinden in de Hallezaal in Diest; voor de culinaire happening met herfst BBQ en natuurlijk ons appelsap! (12-18 uur)

Lees meer

28/11/2015

*GEANNULEERD (NIEUWE DATUM VOLGT) - Zaterdag 28 november: Kom allemaal proeven bij onze stand en vele anderen op de herfsteditie van het Brussels Foodfestival. (veel lekker eten, drinken en allerleihande workshops – inschrijven vanaf 20/11/2015)

Lees meer             Link facebook

04/10/2015

* Zondag 4 oktober. Onze jaarlijkse Picknick van Den Boogerd komt er weer aan. Wij zijn volop aan het voorbereiden; jullie mogen de datum al vrijhouden. 'Pruuve van de natuur de luxe' met picknick in Den Boogerd - samen met Natuurpunt Zelem.

Lees meer

13/09/2015

* Zondag 13 september staan we met een standje bij "Zot van Gezond" aan het Schulensmeer; een gezondheidsbeurs met heel wat verschillende activiteiten; kinderanimatie en lekkere hapjes en drankjes. 'Zot van gezond' wil zoveel mogelijk mensen aansporen om gezond te eten en meer te bewegen. Deze beurs start om 14.00u en eindigt om 17.00u. Locatie: 't Vloot Schulensmeer (Demerstraat 60, 3560 Linkhout). Er zijn diverse gratis activiteiten (gezondheidsrally,surfen,....), workshops (yoga, kookworkshop, dans,...), infostandjes (Rode Kruis; gezonde voeding; Den Boogerd) en een biomarkt met allerlei lekkers. 

Lees meer ....

27/09/2015

* GRATIS TICKETS (vakbeurs voor professionelen!)- Op zondag 27 en maandag 28 september hebben we een stand met al onze lekkere producten op BioXpo-VitaSana, de vakbeurs voor en door de biosector. Dit gaat door te Brussels Expo; Paleis 1. Je kan er terecht voor alle vragen die je nog hebt rond lekker biologische voeding; maar ook gezondheid en welzijn. Alle mogelijke vragen; info of een persoonlijk gesprek. Als standhouder op het evenement mogen we een toegangscode delen voor gratis toegang. Geef deze code in 'BX15EXPO' bij de registratie op www.bio-xpo.be.

Lees meer ....

22/08/2015

 * Op zaterdag 22 augustus staan wij op de streekmarkt in Maastricht 'Pura Loca'. De lokale ondernemers laten jou graag kennismaken met hun heerlijke producten. Kom zien, proeven en beleven. Welke producten zijn er onder andere aanwezig? Groenten, sap, fruit, eieren, olijfolie, balsamico, kaas, brood, huisgemaakte lekkernijen, wijn, kampot peper......

Lees meer ....

23/08/2015

* Zondag 23 augustus kan men dan weer komen genieten van de streekbierenmarkt in Diest. Ons appelsap kan je dan alvast ook komen proeven. 20 Brouwerijen zullen op de Grote Markt alvast hun gerstenat aanprijzen. Flaneer van stand tot stand, geniet van de vele streekbieren en luister naar de muziek van Chris Peeters en Patrick Riguelle van de Laatste Showband , samen met Diestse artiest Sus Excelmans en de Marc Bellenband! Proost!

Lees meer ....

31/05/2015

Op zondag 31 mei kon je in het kader van de Maand van de Bij (een initiatief van de provincie Limburg) kennismaken met de Zwarte Bij op het prachtige domein van het Kasteelklooster Sint -jansberg in Zelem. (Dag van de bij)

Lees meer .... (pdf download)